Persbericht LidyLike

PERSBERICHT

LidyLike

De LidyLike-schilderijen van Lidy Rensink worden steeds populairder. Tijdens de LidyLike Open Atelierdagen introduceert Lidy jaarlijks haar schilderijen en kunstbewerkingen. Lidy schildert op een zeer bijzondere manier en heeft inmiddels honderden schilderijen gecreëerd. Een deel daarvan etaleert ze tijdens de Open Atelierdagen in haar atelier.

Zo heeft Lidy het thema ‘Veluwe e.o.’ in haar galerie met een groot aantal architectuurschilderijen van gebouwen uit Epe, Apeldoorn en Zwolle. Blikvangers in dit thema zijn enkele schilderijen van de nieuwe Isalaklinieken.

Het thema ‘Amsterdam & Rotterdam’ herbergt schilderijen van grachtenpanden, moderne architectuur en boten in de havens. Zo zijn mooie schilderijen te zien van het nieuwe Eye-museum en van de Van Nelle fabriek.
Het thema ‘Zon’ laat schitterende schilderijen zien van de fraaie Arubaanse, Cubaanse en Italiaanse architectuur.
Het thema ‘Portretten’ laat schilderijen zien die Lidy gemaakt heeft van een groot aantal onbekende en bekende personen, zoals koning Willem Alexander, koningin Maximá en prinses Beatrix.
Daarnaast heeft Lidy prikkelende patronen/dessins verwerkt in speciale schilderijen. Patronen/dessins die ze fraai beschilderd heeft en zelfs heeft verwerkt in enkele tafels en behang!

Meer informatie: info@lidylike.com
www.lidylike.com
0653 – 69 49 39

0612 –  93 20 97