Kunsthuis Kek

Van maart 2014 tot januari 2015 rond de zorg om mijn moeder – zij was dementerend -heb ik een “beeld verhaal” geschreven:

(pdf): het-is-zoals-het-is

Mijn moeder is 19 mei 2016 op 90 jarige leeftijd overleden.

burgemeester van epe met mijn moeder 4a

Mijn moeder met onze  burgemeester.

Als afsluiting van mijn project rond de zorg om mijn moeder

“Het is zoals het is” staat zij samen met onze

burgervader Hans van der Hoeve op de foto.

burgemeester moeder en ik

 

 

 

 

 

 

 

Ik mocht ook samen met hen op de foto.

20150214_162225

Justin en Lidy bekijken het foto project deze

loopt door op het plafond. Er is genoeg te zien.

 

flyer kek-lidy rensink-web

 

 

Film gemaakt door Bart Rensink.

Volledige openingstoespraak door Joop Luimes.

 

Film gemaakt door Bart Rensink

van de opening bij Kunsthuis Kek

– impressie – .

 

Te Kunst en te Kleur

Een expositie van Lidy Rensink in het Kunsthuis KEK

In deze expositie zijn diverse uitingen van de schilderkunst te bewonderen. Lidy’s passie is kleur. Haar schilderijen, Lidylike, spetteren van de muur.  Een van de thema’s is architectuur. Er zijn schilderijen te bewonderen van architectuur uit Epe, Apeldoorn, Zwolle en Nunspeet en van de metropolen Amsterdam en Rotterdam. Maar ook abstracte werken, portretten en landschapstaferelen.

In de expositie is een bijzondere loungeroom opgesteld: De Wondere Wereld Van De Nachtwacht, waarin het spel van licht en kleur de boventoon voert.  Een ruimte waar fantasie werkelijkheid wordt en ook kinderen veel plezier aan beleven.

Het fotoproject “Het is zoals het is” is een (beeld) verhaal geĆ«xposeerd op een 11 meter lange presentatie, rondom de zorg voor Lidy’s moeder.  Een boekje met Lidy’s persoonlijke verhaal bij die fotopresentatie rond de vraag: Is mijn moeder, mijn moeder nog? Kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee lezen.

Een expositie met veel kanten dus. Te bezichtigen van 6 februari tot en met 16 maart 2015. De opening is op 7 februari om 16.30 uur en om 17.00 wordt deze expositie officieel geopend door fotograaf Joop Luimes, een veel geprezen fotograaf uit Epe. U bent hierbij van harte uitgenodigd.