Lady Lidy vertelt.

Opleiding:

Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Windesheim Zwolle.

DTP,  Grafisch Lyceum Utrecht

foto hans van de Vlekkert

Kleur.

Ik houd zo’n beetje van alle kleuren. Tot op het psychedelische af. Wat dat betreft is de computer natuurlijk een superdesuper uitvinding. Alle kleuren komen naar je toe, je kunt ze te kust en te kleur gebruiken, verwisselen, veranderen.

Ik sta op mijn kop, als er weer eens een supersonisch, fantastisch en kleurrijk ontwerp uit de gecombineerde versie van handen en brein komt. Ik kan soms lyrisch en gefixeerd naar het scherm voor mij kijken en dan vraag me ik me af of ik dat maak of stuurt iemand mij.

Maar soms is het een beetje anders, mijn hoofd is dan in soft motion en wat gebeurt er dan? Verdwijnt de kleur, verandert de kleur, is de kleur gematigd, zacht of gewoon wat minder kleurrijk? En de afbeelding? Ook al anders? Waar zit dat toch in. Is mijn brein op tilt of juist niet. En mijn handen dan, worden die anders gestuurd?

bart en moeder 6 smokeyb

Mijn oudste broer Bart en mijn Moeder.

Moeder (R.I.P.)

 

De telefonisten2a

Zij hebben hier contact. Met elkaar?

Raf (R.I.P.)

 

Wijnand 10kopie

Wijnand (R.I.P.)

 

lidy selfie oerol

Dit ben ik, een selfie, in de wereld van mijn vader. 

Vader (R.I.P.)

wandelende man2a

Een dag voor moederdag was er altijd een Kunstmarkt bij ons in Epe. Ik heb er jaren aan mee gedaan. Gewoon voor de leuk. Jaren achtereen was het slecht weer. Afgelopen keer was het stralend. Vraag me niet wat prettiger is.

De meneren met korte broekjes waren daarom bekoorlijk aanwezig.man met ijsje 3a Ze zijn wel apart, die mannekes.Een wandelmanneke en een ijsmanneke.

 

 

4 mensen dramatisch 2a

De gluurder kiekt.

eten 4 kant 2b

Eten

4 tal sinister a

Wachten

genieten 2008 bkopie

– “Dat bint mooie dingn voor de mensn” -.

LidyLike, Orpheus

 

Deze foto is gemaakt door Martin Hogeboom, hiermee sta ik in een bijzonder boek van zijn hand. De foto is gemaakt in mijn wondere wereld van de Nachtwacht.